Jeff


VODIČ ZA POČETNIKE ZA RAZUMIJEVANJE NOGOMETNOG KLAĐENJA

Nogomet je postao jedan od najboljih i najpopularnijih sportova za klađenje diljem svijeta. Kako se broj utakmica povećava, industrija se razvija i omogućuje klađenje na više tržišta. Međutim, amateri i kladitelji početnici trebali bi poznavati sve značajke nogometnog klađenja kako bi izbjegli loše iskustvo. Iz tog razloga donosimo vam ovaj početnički vodič za razumijevanje nogometnog klađenja. U ovom članku ćete naučiti sve što trebate znati da biste počeli pobjeđivati ​​u svom omiljenom sportu.

Kako funkcioniraju stope.

Kladionice postavljaju koeficijente, koji su omjer između oklade i dobitka na temelju konkretnog ishoda kada se netko kladi na to. Ovaj se omjer obično prikazuje kao razlomak (2/1) ili decimalne znamenke (2,00). Razlomak i decimalni brojevi pokazuju koliki dobitak kladitelj može dobiti ovisno o ishodu događaja. Na primjer, ako su koeficijenti na ishod 2/1 ili 2,00 i kladite se u dolarima, možete osvojiti 2 dolara za svaki dolar na koji uložite ako vaše predviđanje pobijedi. U slučaju nogometa, budući da je tržište ogromno i na njemu postoje stotine igara, kladionice nude širok raspon tečajeva i posebnih ponuda. Većina kockarnica i kockarnica navodi cijene za rezultate utakmica ili događaja unutar utakmice, uključujući postignute golove, crvene kartone, pojedinačne asistencije, zarađene kornere i još mnogo toga. Nakon što je ishod događaja potvrđen, bit će vam isplaćena vaša originalna oklada plus pobjednički koeficijent ako vaša oklada dobije.

Vrste oklada koje trebate znati

Postoje različite vrste oklada i svaku morate znati ako se želite pametnije kladiti. Klađenje na utakmicu: Ovo je najjednostavnija vrsta oklade koja omogućuje kladionicima da odaberu ishod nogometne utakmice s tri različita ishoda. Oklada za izgradnju ili iste igre multi: Ove oklade se tretiraju kao akumulacija rezultata jednog meča, a ne više. Rekviziti igrača ili statistika igrača: Omogućuje kladionicima da se klade na igrače (na određeni broj udaraca, presretanja ili ofsajda) ili na utakmice (slobodni udarci, ubacivanja ili udarci na gol). Klađenje na azijski hendikep: Kod ove vrste klađenja ljudi se mogu kladiti na izbor s “hendikepom” koji treba prevladati, ali je isključena mogućnost remija. Klađenje na europski hendikep: Slično kao na azijski hendikep, ali kao opciju klađenja omogućuje remi. Poluvrijeme ili puno vrijeme: Omogućuje kladionicima da se klade na rezultat prvog ili drugog poluvremena. Dvostruka šansa: Ovo su oklade koje vam omogućuju da se kladite na dva od tri ishoda utakmice kako biste povećali svoje šanse za pobjedu. Akumulatori: Ovo su oklade koje kombiniraju više predviđanja u jednu priliku. Ovo je jedna od najpopularnijih vrsta nogometnih klađenja. Klađenje na strijelca: Ovo je oklada da će određeni igrač postići gol u utakmici. Točan rezultat, Scorecast ili Wincast: Oklade za predviđanje konačnog rezultata utakmice. Ukupno više i manje: Omogućuje kladionicima da se klade na ukupan broj puta koji će se dogoditi u utakmici, bilo da se radi o golovima, udarcima iz kuta ili žutim kartonima. Neriješeno bez oklade: Oklade na ishod utakmice, ali mogu dobiti natrag okladu ako utakmica završi neriješeno. Završne misli.Razumijevanje funkcioniranja klađenja bitno je kako biste se pridružili svemiru nogometnog klađenja kao i ostatak svijeta i pobijedili na temelju rezultata svoje omiljene momčadi. Iako se o tome može još puno naučiti, razumijevanje svake vrste oklade prvi je korak za početnike koji se žele kladiti bez rizika. Odabir najprikladnijeg ovisi o svakom igraču, ali ove informacije će vam pomoći da steknete osnovne pojmove za početak. Football Australia je sigurno mjesto za klađenje za početnike. Sretno! Izvor - http://hrkladionica.com/