Jeff


Strategije klađenja na košarku

Iako klađenje na košarku nije toliko popularno kao nogomet, postalo je popularno tržište za kladitelje diljem svijeta. Razlozi su dobro poznati svim kladionicima, jer je dovoljno pogledati i kladiti se na jednu NBA utakmicu na nekoj stranici za sportsko klađenje, kao što je članstvo u 22Bet-u, kako bi shvatili što je čini tako uzbudljivom. Čak i ako se ne kladite na turnire visokog profila, lako možete vidjeti koliko je košarka svestrana. Bodovna razlika od 10 poena činila se ogromnom, ali se može izbalansirati u nekoliko minuta. Dostupan je širok raspon rekvizita, ne samo rezultat, već i ukupan rezultat (unutar četvrtine) i izvedba svakog igrača. Unatoč svojoj zabavnoj prirodi, košarka ostaje profitabilno tržište, posebno za kladionike koji vole koristiti malu strategiju kako bi povećali svoje šanse za pobjedu.

Podržite ljubimca koji je izgubio

Ako ste vjerni obožavatelj sporta, primijetili ste da, budući da su povratci iznimno rijetki u košarci, favoriti se rijetko gube. Mnogo je primjera favorita kojima je potrebno samo nekoliko minuta usredotočene igre kako bi preokrenuli ravnotežu igre u svoju korist. To se obično događa u drugom poluvremenu nakon što je trener dobio upute u svlačionici. Mnogi profesionalni igrači smatraju da je ovo najbolja strategija klađenja na košarku za svakoga tko se jednostavno želi kladiti na situacije. Međutim, prema zadanim postavkama, kada se gubitnik kladi na favorita, zna da se kladi na vrijedne koeficijente.

Ukupan rezultat u 4° četvrtini

Ovo je još jedna popularna strategija klađenja na košarku. Jedna stvar koju biste uvijek trebali imati na umu prije klađenja je da pogledate pravila klađenja online kladionica za ovaj sport. Većina kladitelja bodove zarađene u produžecima smatra dijelom četvrte trećine. Dakle, ako se suočavate s neriješenim rezultatom u kojem niti jedna momčad ne može izgraditi sigurnu bodovnu razliku, vrijedi se kladiti na ukupan rezultat. Možete pobijediti na oba načina, možda iz slobodnog bacanja u posljednjoj minuti, ali ako se igra nastavi, imate pet minuta da probijete ograničenje bodova.

Koristite košarkaške linije

Najbolji način za to je proučiti svoje nadolazeće omiljene utakmice, posebno za momčadi koje su sudjelovale na Europskim košarkaškim prvenstvima i mnogo prestižnijim međunarodnim natjecanjima. Očito će momčad koja igra i putuje svakih nekoliko dana pokušati iskoristiti svaku priliku koja se ukaže. Ako se dosadna ligaška utakmica vodi protiv slabije momčadi prije kontinentalne utakmice, vjerojatnije je da će igrači jamčiti pobjedu i neće uništiti svoje protivnike. Osim toga, trener može izvesti neke od rotacija koje su potrebne kako bi omogućio minute igre drugom ili trećem igraču i da bi zadržao svog nositelja za najvažniju utakmicu. To znači da se prije utakmice Eurolige možete kladiti na nedostatak u ligaškom susretu, pogotovo ako je bodovni hendikep velik.

Prvenstva s niskim rezultatom

U većini košarkaških liga većina utakmica prelazi 150 bodova. U 48-minutnim NBA utakmicama taj je broj još veći, često prelazi 200 poena. Ali što je s manjim, nižerazrednim, ženskim ili čak natjecanjima mladih? Kapacitet mreže igrača je puno manji, a ukupni prosjek rezultata je također nizak. Kladionici često temelje svoje svjetske ljestvice na općim statistikama za manje lige, tako da se možete kladiti na agregatne linije ako izgledaju visoko na temelju prosječne agregacije vašeg protivnika.

Iscrpljenost ima svoj danak

NBA bazna sezona nudi igračima gust raspored s 82 utakmice u manje od 180 dana. Većina gostujućih momčadi (osobito kada igraju u suprotnoj konferenciji) obično igraju utakmicu svaki drugi dan, a ponekad i do četiri uzastopna dana. Ova strateška oklada na košarku zahtijeva čekanje na treću uzastopnu utakmicu bez jasnog favorita i klađenje na najmanje vjerojatnog koji također ima faktor karijere. Pročitajte također: http://hrkladionica.com/