Jeff


Predviđanja i klađenje Manchester United v Chelsea: Još više boli na Old Traffordu za Crvene koji se bore

Manchester United je dao više nego dovoljno da zaradi barem bod na Emiratesu u subotu, ali slaba obrana i neke vrlo upitne sudačke odluke su ih poništile.

Taj poraz od 3-1 znači da je United dobio samo dvije od posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima, a pobjeda od 3-2 nad Norwich Cityjem njihov je jedini skalp u Premier ligi od 12. ožujka. Njihova je forma doista žalosna.

Ovaj pad forme uništio je svaku nadu za ulazak među prva četiri, tako da, osim osobnog ponosa (kojeg većina njih, čini se, nema), Redsi sada nemaju za što igrati. Stoga ne čudi da je momčad Ralfa Rangika 21/10 na Betfredu za pobjedu Chelseaja u četvrtak navečer.

U revanšu između ovih momčadi United se mučio da dođe do boda, ali vremena su se promijenila i s tako niskom razinom samopouzdanja nemoguće je zamisliti da će pokazati razinu discipline potrebnu da zadrži vrhunsku momčad.

Omjer xGF 2,1 u Emiratesu bio je najproduktivniji u smislu napada otkako je, ironično, United remizirao 0-0 protiv Watforda u veljači (xGF 2,9). Prednja trojka Anthonyja Elangija, koji je mogao dosuditi jedanaesterac u prvom poluvremenu, Jadon Sancho i Cristiano Ronaldo, u ovoj ili onoj mjeri, stvarali su probleme Oružarima.

Međutim, jedan od brojnih problema Uniteda je taj što znaju biti rasipnički ispred mreže, a to je vrlo zabrinjavajuće protiv momčadi koja je, s iznimkom utakmice protiv Arsenala prošlog tjedna, zadržala tri čista polja u zadnja četiri igrice.. Modri ​​su u Arsenal krenuli bez dvojice svojih najboljih braniča, Thiaga Silve i Antonia Rudigera, ali Silva je spreman krenuti u ovu utakmicu i bit će vrlo iznenađujuće ako United može zadati toliko problema Chelseaju.

Chelsea je ove sezone primio samo devet golova u gostima, što je pravi uspjeh.To je samo jedan gol više od lidera lige Manchester Cityja i šest manje od Liverpoola. United nije uspio postići pogodak kod kuće ni s jednom od dvije najbolje momčadi, a s obzirom na njihovu poziciju, ne bi bilo iznenađujuće da to ne bi mogao postići i protiv treće najbolje momčadi Premier lige.

Christian Pulisic slavi nakon gola protiv Chelseaja protiv West Hama Christian Pulisic slavi nakon gola protiv Chelseaja protiv West Hama (Slika: Getty Images) Predviđanje za Manchester United - “ Chelsea Imali smo dobru seriju protiv Uniteda u posljednjih nekoliko tjedana , ne samo zahvaljujući pobjedi 3/1 tijekom vikenda (Arsenal -1 na hendikep), a najbolja opcija za ovu utakmicu je dobiti Chelsea u ofsajdu. Koeficijent 6/5 na gostujuću pobjedu je primamljiv, ali kvota 3/1 na pobjedu Chelseaja na nulu je privlačnija.

U onome što bi se moglo pretvoriti u prilično trom susret, također je moguće odabrati 6/5 da obje momčadi postignu pogodak (NE). Bez obzira na vaš odabir, nemojte očekivati ​​da će utakmica biti lijepa.

Pročitajte također - http://hrkladionica.com/